Style Sampler

Layout Style

Patterns for Boxed Mode

Backgrounds for Boxed Mode

All fields are required.

Close Appointment form

Farmacia 90

DSC_3626 (Large)
DSC_3626 (Large)
DSC_3628 (Large)

Farmacia noastră este situată în centrul orașului balnear Covasna. Este o farmacie primitoare, în care personalul dă dovadă de un grad înalt de profesionalism și devotament față de cei ce recurg la serviciile sale.

În farmacia noastră, pe lângă eliberarea de medicamente și OTC-uri, echipa Farmacom prepară și creme, medicamente pe bază de rețete magistrale – noi fiind singura farmacie din oraș în care se mai face receptură. Este o farmacie bine organizată, cu încăperi separate pentru preluarea mărfii, receptură, depozit, birou și oficină.

În oficină avem expuse produse dermatocosmetice speciale, precum și produse pentru protecția și îngrijirea bebelușilor, toate de calitate superioară. Dispunem de o gamă largă de suplimente alimentare, vitamine, produse parafarmaceutice, dar și de dispozitive și de aparatură medicală de uz individual.

Echipa noastră este compusă din trei farmaciști tineri, creativi și bine pregătiți și trei asistenți de farmacie cu o experiență vastă în domeniu. Reprezentăm o combinație care asigură oferirea de servicii de sănătate de calitate. Activitatea noastră este orientată spre nevoile pacientului, exercitându-ne profesiunea cu devotament, corectitudine și respect față de pacienți și toți cei care ni se adresează. Totodată, colaborăm cu alți profesioniști din domeniul sănătății publice pentru a asigura atingerea rezultatelor terapeutice favorabile stării de sănătate și calității vieții pacientului.

VĂ AȘTEPTĂM CU DRAG!

companie