Style Sampler

Layout Style

Patterns for Boxed Mode

Backgrounds for Boxed Mode

All fields are required.

Close Appointment form

Farmacia 18

1
2
3

Nou rebranduită, farmacia FARMACOM 18, din cartierul Valea Aurie are un ambient nou și modern, o gamă largă de medicamente, produse cosmetice, parafarmaceutice, ceaiuri, precum și produse destinate îngrijirii și igienei copilului.

Personalul de specialitate oferă cele mai adecvate soluții pentru problemele pacientului, atât din punct de vedere al beneficiilor terapeutice, al calității produselor recomandate, cât și al prețului convenabil. Pentru noi, satisfacția pacientului este esențială, la fel și încrederea pe care ne-o acordă pacientii de fiecare dată când ne calcă pragul.

Știm cât de importante și uneori delicate pot fi problemele pacienților, astfel încât printr-o abordare și cu un ton discret, în zona de consiliere, încurajăm deschiderea spre comunicare a pacientului pentru problemele de sănătate cu care se confruntă.

Revenirea în farmacie înseamnă pentru noi mulțumirea pe care ne-o acordați la solutiile găsite pentru sănătatea dvs. Ne găsiți în Sibiu, pe strada Poiana Nr. 11 (între magazinele TransAgape și Profi)

VĂ AȘTEPTĂM CU DRAG!

companie